Sovrummet

Som utlovat, här kommer då lite bilder på det nyrenoverade sovrummet. Det är ju inte stort så det var riktigt svårfotograferat, bilderna är ju inte de bästa.. men ja, ni får ju ett hum om hur det ser ut iaf ;)

Före:




Och efter

Bildbomb !



"Min" favoritstaty som jag snott från systeryster och målat  vit, hon får aaaldrig tillbaka den, over my dead body :P



Galen i den  mönstrade tapeten, skulle velat haft den på alla väggar men men lätt att vara efterklok.. Den vita som är nu på de andra väggarna har smala smala ränder i sig

      

Mittemot sängen
Spegeln fick jag inte upp får ta det när jag fixat ståltråd. Krokarna sitter bakom dörren, jättebra att hänga morgonrock och kläder på eftersom de bara syns när dörren är stängd.

 

  

Det urgamla skrivbordet från min farmors mor lr något sådant.. herregud va många lager färg som satt och att få bort det var inte det lättaste men tillslut så., skam den som ger sig ! Och så den gamla skon efter min mor, den andra har gömt sig så då fick den agera smyckeskrin så länge.. 

 

   

Ytterligare en gammal sak, en liten pall där några filtar för tillfället har en plats och så en gäspande Tilda docka

 


That´s about it, jisses va bilder det blev !

Jag är nöjd, det är så skönt med ett sovrum man trivs med. Men känner mig inte färdig med dekorationsdelen, är lite saker jag vill ändra men det duger ju, så länge ;)






RSS 2.0